More than
just an
office.

Scroll
01 - Ligging

De ideale ligging

BOLD is uniek qua ligging. Op de kop van Strijp-S, het creatieve en ondernemende hart van Eindhoven, en op steenworp afstand van het centrum. BOLD beschikt over een goede bereikbaarheid met zowel het eigen vervoer als openbaar vervoer. Strijp-S heeft een eigen treinstation, en is daarnaast direct aan de ring van Eindhoven gelegen, waardoor u binnen 5 minuten op de snelweg bent.

02 - Eindhoven

03 - Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gelegen nabij de rondweg, welke aansluiting biedt op onder meer de A2 (Amsterdam- Maastricht), A58 (Eindhoven-Breda) en de A67 (Venlo- Antwerpen). De bereikbaarheid met het eigen vervoer is daarom zeer goed te noemen. Ook is het kantoorgebouw goed bereikbaar per bus vanaf Eindhoven Centraal Station. Er bevinden zich drie bushaltes van de HOV-lijn (Hoogwaardig Openbaar Vervoer) op loopafstand van het kantoorgebouw, waardoor Eindhoven Centraal Station binnen 5 minuten per bus te bereiken is.

Tevens bevindt zich het treinstation Strijp-S op 10 minuten loopafstand (800 meter) van het kantoorgebouw. Om de circa 20 minuten vertrekt er een sprinter naar Eindhoven Centraal Station (tijdsduur circa 4 minuten).

  • 2 minuten wandelen vanuit NS station Strijp-S.
  • 3 minuten met de de auto van Strijp-S naar de A2.
  • 8 minuten fietsen van de markt in het centrum naar Strijp-S.
  • 5 minuten per bus van Eindhoven CS naar Strijp-S (7x per uur).

Parkeren

Op Strijp-S wordt een parkeernorm gehanteerd, die gebaseerd is op ‘van norm naar nodig’. Tevens wordt ingezet op dubbelgebruik van parkeerplaatsen, waardoor het aantal parkeerplekken door middel van monitoring aansluit bij de actuele vraag. Voor het parkeren bestaat een speciale onderneming ‘Mobility-S’, welke zorgdraagt voor voldoende parkeerplaatsen in combinatie me moderne wijze van mobiliteit. Voor BOLD zullen circa 172 parkeerplaatsen ter beschikking komen. Kantoorgebruikers ontvangen een maatwerkaanbod van Mobility-S voor het sluiten van een parkeerabonnement, passend bij hun behoefte en de looptijd van hun huurcontract.

De parkeervoorziening ligt om de hoek en er kan daarnaast gebruik gemaakt worden van de deelauto’s van Amber Mobility, Greenwheels of Free-to-go. Tevens zijn er diverse deelfietssystemen op Strijp-S beschikbaar. Op de website van Mobility-S is direct zichtbaar waar op Strijp-S parkeerplaatsen beschikbaar zijn.

Voor de fietsers wordt een afsluitbare fietsparkeervoorziening gerealiseerd. Hier is ruimte voor de plaatsing van 200 (deel-) fietsen.

Bezoek Mobility-S