Business
Playground
Strijp-s

Scroll

De visie

01 - Strijp-S

Strijp-S kent een lange en indrukwekkende historie welke teruggaat naar 1916 toen Anton Philips de eerste fabriek op Strijp-S liet bouwen, een glasfabriek voor peertjes. Later volgden nog vele imposante ontwikkelingen zoals het Philips Natuurkundig Laboratorium, Hoge Rug, Klokgebouw, Ketelhuis, Machinekamer en Veemgebouw. Vanaf 2006 trok Philip zich geleidelijk (binnen een tijdspanne van 10 jaar) grotendeels terug uit de gebouwen.

01
02
03

Met het vertrek van Philips wordt het plan opgepakt om Strijp-S te ontwikkelen tot een broedplaats voor de creatieve sector waar naast ondernemen ook ruimte is voor opleiding (Sint Lucas 2016), wonen, cultuur en horeca. Inmiddels is Strijp-S een bruisend en dynamisch gebied voor 550 verschillende bedrijven en zijn er reeds 1.200 woningen gerealiseerd. Daarnaast is er een ruim aanbod aan horeca

 

02 - Ontdek Strijp-S

Dare to
think out
of the office

Filter
  • Horeca
  • Office
  • Sports
  • Events

03 - De ondernemers locatie

Creatie en kruisbestuiving

Maar Strijp-S biedt meer. De jaarlijkse events zoals de Marathon Eindhoven, Dutch Design Week, GLOW en de Dutch Technology Week.

BOLD verbindt een A-kwaliteit nieuwbouwkantoor met het dynamische Strijp-S. BOLD staat door zijn prominente ligging op de kop van Strijp-S in de spotlight en is het focuspunt van een bruisend centrum. Een unieke plek waar creativiteit en ambitie samenkomen.